Sentralstøvsugere

/
Sentralstøvsugere

For et bedre inneklima

Søran as leverer alle typer og størrelser sentralstøvsugere til bedrift og industri samt private hjem. Vi er leverandør av både Villavent og Flexit sentralstøvsugere.

En sentralstøvsuger reduserer astma- og allergiproblemer ved å forbedre inneklima betraktelig. En normal støvsuger blåser de små støvpartiklene ut i andre enden av støvsugeren. Dermed inneholder luften inne ofte mer skadelig støv etter at man har støvsugd. Luften blir ikke ordentlig ren, og dette kan påvirke både barn og voksne. Men en sentralstøvsuger fraktes støvet ut av huset, og inneklima blir betraktelig bedre enn med en «vanlig» støvsuger.

Enklere rengjøring

Sentralstøvsugere er stillegående, og med en riktig plassert sentral, slipper du å belaste skuldre og rygg unødvendig ved å slepe støvsugeren rundt i huset. Det finnes mange forskjellige lengder på slangesett, som gjør at det ofte holder med bare en kontakt i hver etasje.

Sentralstøvsugere kan som regel monteres i alle bygninger, gamle som nye. Søran AS har lang erfaring med produktene og utføring av installasjon. Du kan selv velge å få tilbud på leveranse av hele montasjen inklusive materiell, eller du kan kjøpe utstyret og montere selv.

/
Sentralstøvsugere
Handle sentralstøvsuger hos oss

Send en forspørsel eller ring 67 06 40 60